Club Hart

18 december, 2022 · 6:00 PM

Bolstoen 22, Amsterdam

‘Echt zonde dat je in musicals zit, want met jouw mogelijkheden zou je ook zanger kunnen worden’.

Tja, als je grote rollen in musicals speelt maar ook de show steelt in programma’s als The Passion, Beste Zangers en The Masked Singer, is het moeilijk om je in een muzikaal hokje te duwen. Dat gaan we deze avond in Club Hart dan ook niet doen.

Wat we wel gaan doen is René zien op de plek waar hij zich het beste thuis voelt, het podium in een combinatie van verhalen in woord, muziek en video. Verteld, gespeeld en gezongen door René van Kooten, die, samen met zijn eigen live-band van Nederlandse topmuzikanten en een speciale gast, het publiek een opwindende, onderhoudende en afwisselende avond bezorgt.

Telefoons uit…?

Welnee!

Sterker nog… René start onmiddellijk een appgroep met het publiek, de muzikanten en de overige artiesten, zelfs de technici doen mee. En we delen onze momenten tijdens de show met elkaar, zowel vanuit de zaal als vanaf het podium. Bij momenten zelfs oproepbaar op het videoscherm.

Zelfspot, humor, vaart, herkenbare liedjes, interactie met de zaal en zelfs een vleugje illusie zijn de ingrediënten van een theatershow die eigenlijk met geen enkele andere te vergelijken is.

Met als basis de unieke stem en podiumpersoonlijkheid van misschien wel de allerbeste musicalster van Nederland, die zichzelf van al zijn kanten laat zien. Van musical tot rock en van breekbaar tot dikke party.

René maakt een reis langs zijn eigen (muzikale) herinneringen en voegt uiteindelijk, samen met zijn publiek er een nieuwe, onvergetelijke, aan toe.

 • Rene van Kooten en Friends

Ticket Rene van Kooten en Friends€ 37,50

Entree ticket voor de show van Rene van Kooten en Friends. Inloop tussen 19:00 - 20:00 uur Over de show: Verteld, gespeeld en gezongen door René van Kooten, die, samen met zijn eigen live-band van Nederlandse topmuzikanten en een speciale gast, het publiek een opwindende, onderhoudende en afwisselende middag bezorgt. Zelfspot, humor, vaart, herkenbare liedjes, interactie met de zaal en zelfs een vleugje illusie zijn de ingrediënten van een theatershow die eigenlijk met geen enkele andere te vergelijken is. Van musical tot rock en van breekbaar tot dikke party. René maakt een reis langs zijn eigen (muzikale) herinneringen en voegt uiteindelijk, samen met zijn publiek er een nieuwe, onvergetelijke, aan toe.

Je winkelmand is leeg

  Totaal: € 2,50

  Incl. € 2,50 service kosten
  Afbeelding voor Club HartAfbeelding voor Club Hart
  Afbeelding voor Club HartAfbeelding voor Club Hart
  Afbeelding voor Club HartAfbeelding voor Club Hart
  Afbeelding voor Club HartAfbeelding voor Club Hart
  Afbeelding voor Club HartAfbeelding voor Club Hart
  Afbeelding voor Club HartAfbeelding voor Club Hart